+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Auto laten taxeren voor verzekering

Heeft u een WA-verzekering voor uw auto? Dan is de auto laten taxeren voor verzekering een goede zet. Met een goed taxatierapport bent u ervan verzekerd dat u de schade-uitkering ontvangt waar u recht op heeft. De professionele en vakkundige taxateurs van Nobel Expertise helpen u graag bij het opstellen van zo’n taxatierapport. Als specialisten in taxaties in de automotive branche kunnen wij u helpen bij alle soorten autotaxatie voor verzekeringen.

Voordelen van auto laten taxeren voor verzekering

Contra expertise voertuig [pb-city]Als u een WA-verzekering heeft voor uw auto, is het belangrijk om een geldig taxatierapport te hebben. Mocht u buiten schuld betrokken raken bij een ongeluk, wordt de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde in plaats van de dagwaarde berekend. Deze dagwaarde is vaak veel lager dan de waarde van uw auto, dus een goede autotaxatie is zeker in uw voordeel. Door het hebben van een geldig taxatierapport kan er ook geen sprake zijn van een misverstand over de waarde van uw voertuig. Een taxatierapport is vaak 36 maanden geldig, maar dit kan per verzekeringsmaatschappij verschillen.

Auto laten taxeren door Nobel Expertise

Bij de auto laten taxeren voor verzekering werken wij volgens de vastgestelde normen en eisen van het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC).  Onze taxateur kijkt naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen. Aan de hand van dit onderzoek wordt er een taxatierapport opgesteld. Hierin worden alle bevindingen van de taxateur op een rijtje gezet. Dit taxatierapport zorgt ervoor dat de waarde van uw bezit duidelijk vast staat, voor uzelf en uw verzekeringsmaatschappij.

Kortom: kies voor een autotaxatie door Nobel Expertise en weet wat uw auto waard is. Wel zo handig! Neem contact met ons op – we kunnen binnen 24 uur bij u op de stoep zijn voor auto laten taxeren voor verzekering, waar in Nederland dan ook!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in auto laten taxeren voor verzekering door Nobel Expertise? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.