+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Auto taxatie op locatie

Bent u op zoek naar een specialist voor uw auto taxatie op locatie? Zoek dan niet verder! De professionele en vakkundige taxateurs van Nobel Expertise staan voor u klaar, waar in Nederland dan ook. Als geregistreerde en beëdigde taxateurs met jarenlange ervaring in de automotive branche kunnen wij u helpen bij alle soorten autotaxatie. Van oldtimers tot youngtimers en van bedrijfsauto’s tot personenauto’s, wij helpen u graag bij het bepalen van de waarde!

Waarom taxeren?

Partijdeskundige automotiveAuto taxatie op locatie (overigens ook taxatie bij Nobel Expertise in Purmerend) is verstandig als u wilt weten wat uw auto nu echt waard is, bijvoorbeeld om fiscale redenen of als u een WA-verzekering heeft voor uw auto. Als u dan buiten schuld betrokken raakt bij een ongeluk, wordt de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde in plaats van de dagwaarde berekend. Deze dagwaarde is vaak minder dan wat uw eigen auto waard is, waardoor het zeker in uw voordeel werkt om over een geldig taxatierapport te beschikken. Hierdoor kan er namelijk nooit sprake zijn van een misverstand over de waarde van uw voertuig. Een taxatierapport is vaak 36 maanden geldig, maar dit kan per verzekeringsmaatschappij verschillen.

Zo gaat auto taxatie op locatie in zijn werk

Heeft u interesse in een auto taxatie op locatie door Nobel Expertise? Dit is vaak binnen 24 uur al mogelijk! U kunt uw voertuig direct bij ons aanmelden voor een taxatie. Het enige wat u nodig heeft zijn uw persoons- en contactgegevens, het kenteken van uw voertuig, het chassisnummer en de kilometerstand. Vervolgens wordt uw taxatie direct ingepland en nemen wij snel contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Tijdens de autotaxatie werken wij volgens de vastgestelde normen en eisen van het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC).  Onze taxateur kijkt naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen. Aan de hand van dit onderzoek wordt er een gedetailleerd taxatierapport opgesteld. Hierin worden alle bevindingen van de taxateur op een rijtje gezet.

Kortom: kies voor een auto taxatie op locatie door Nobel Expertise en weet wat uw auto waard is. Wel zo handig! Neem contact met ons op – we kunnen binnen 24 uur bij u op de stoep staan om uw auto te taxeren, waar in Nederland dan ook!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als autoschade taxateur in uw woonplaats? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.