+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Auto taxeren youngtimer

Heeft u een auto die tussen de vijftien en 30 jaar oud is en misschien in de toekomst wel een oldtimer wordt? Voordat deze de titel van oldtimer krijgt, gaat de auto eerst nog door de ‘youngtimer’ fase heen. Wilt u graag weten hoeveel uw youngtimer op dit moment waard is? Voor auto taxeren youngtimer van A tot Z bent u bij Nobel Expertise aan het juiste adres!

Waarom auto taxeren youngtimer?

Auto taxeren youngtimerHet laten taxeren van uw youngtimer is ten eerste ontzettend belangrijk als u een WA-verzekering heeft voor uw personenauto. Raakt u buiten schuld betrokken bij een ongeluk, dan wordt de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde in plaats van de dagwaarde berekend. Door het hebben van een geldig taxatierapport kan er nooit sprake zijn van een misverstand over de waarde van uw youngtimer. Over het algemeen is een taxatierapport 36 maanden geldig, maar dit kan per verzekeringsmaatschappij afwijken.

Daarnaast heeft een youngtimer taxatie ook nog fiscale voordelen, bijvoorbeeld als een ondernemer een zakelijke auto ook privé wil gebruiken. Daarnaast wordt er over auto’s van vijftien jaar en ouder geen bijtelling betaald over de nieuwprijs, maar over de waarde van het economisch verkeer. Deze wordt bepaald door het voertuig te laten taxeren. Zo betaalt u niet alleen minder bijtelling, maar wordt ook betaald of u te veel of juist te weinig premie betaalt aan uw verzekering.

Nobel Expertise staat voor u klaar

Bij auto taxeren youngtimer werken onze taxateurs volgens de vastgestelde normen en eisen van het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC). De taxateur kijkt naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Zo hebben sommige merken een grotere kans om de oldtimerstatus te verkrijgen, zoals Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen. Daarnaast is het belangrijk dat de kilometerstand zo laag mogelijk blijft, om zo een hogere taxatiewaarde te garanderen. Ook wordt er gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen.

Nobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor betrouwbare waardentaxaties en schade-vaststellingen in de automotive branche. Wij begrijpen de waarde en emotie! Wij zijn snel ter plaatse, waar in Nederland dan ook. Na afloop van de taxatie ontvangt u een uitgebreid taxatierapport. Interesse in auto taxeren youngtimer door Nobel Expertise? Neem dan snel contact met ons op!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in auto taxeren youngtimer door Nobel Expertise? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.