+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Autoschade taxateur Lelystad

Heeft u schade opgelopen met uw voertuig? Nobel Expertise taxeert deze schade voor u! Wij zijn een professionele autoschade taxateur in Lelystad. Zo leveren wij u een uitgebreid schaderapport. Door dit rapport wordt de schade snel en professioneel afgehandeld. Afhankelijk van de schade zijn er verschillende mogelijkheden. Vul voor meer informatie direct uw gegevens en een omschrijving van de schade in op onze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om het af te handelen.

Wat komt er kijken bij een taxatie?

Autoschade taxateur Lelystad Wij zijn een professioneel autoschade taxateur in Lelystad dat autoschades van opdracht tot rapportage afhandelt. Wanneer uw auto total loss verklaard is, wordt er een gedegen dagwaardeonderzoek voor u opgesteld. Vervolgens wordt er met behulp van stichting VBV de restwaarde vastgesteld. Stichting VBV is een erkende opkoper en heeft veel kennis op dit gebied. Zo kunnen wij u een zeer nauwkeurige en kloppende uitkomst leveren.

Bij een te repareren schade wordt bij voorkeur op de eerste reparatie-dag de expertise uitgevoerd. Hierdoor het reparatieproces op de juiste manier worden begeleid. In het geval dat er geen sprake is van een schade-expert, dan kan er aan het eind een notacontrole gedaan worden. De gegevens van de reparateur worden dan gecontroleerd op juistheid.

Tot slot kan de schade ook zonder reparatie-opdracht worden afgehandeld. Dan zal op de expertisedatum een berekening van de zichtbare schade gemaakt worden. Dit is uiteraard in overleg met de schadehersteller.

Over ons

Nobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor betrouwbare taxaties en autoschade vaststellen in de automotive branche. Wij zijn landelijk inzetbaar en werken volgens de uniforme ClassicCarTaxaties.nl methodiek conform de gestelde normen door VRT en FEHAC. Daarnaast staan wij er om bekend dat onze experts snel ter plaatse zijn en uw schade professioneel afhandelen.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als autoschade taxateur in Lelystad? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.