+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Autoschade taxatie Purmerend

Nobel Expertise is een erkend taxatiebedrijf dat onder andere autoschade taxatie voor fiscale of verzekeringsredenen uitvoert in Purmerend. Daarnaast zijn wij een ervaren bedrijf dat onze werkzaamheden nauwkeurig en snel uitvoert. Hierdoor ontvangt u binnen enkele tijd uw taxatierapport. Wij begeleiden de schade van de opdracht tot aan de rapportage.

Plan van aanpak bij schade

Autoschade taxatie PurmerendDe eerste vraag is of de schade nog te herstellen is. Als dit niet het geval is, oftewel uw auto is total loss, dan wordt er een gedegen dagwaardeonderzoek opgesteld. De restwaarde van uw auto wordt in overleg met stichting VBV vastgesteld. Deze stichting bestaat uit erkende opkopers die veel kennis op dit gebied hebben.

Als de schade van de auto te herstellen is, kan dit ook zonder reparatie-opdracht uitgevoerd worden. Dan wordt er op de expertisedatum een berekening gemaakt van de zichtbare schade aan uw auto. Wij, als autoschade taxatiebedrijf in Purmerend, zullen dit overleggen met de schadehersteller.

Bij voorkeur vindt de expertise plaats op de eerste dag van reparatie. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de reparatie op de juiste manier wordt begeleid. Als er geen tussenkomst van een schade-expert is, kan er eventueel nog een notacontrole worden uitgevoerd. Dan zullen de gegevens van de reparateur nagelopen op mogelijke fouten.

Taxatierapport

U kunt ook zonder autoschade een taxatierapport laten opstellen in Purmerend. De waarde van de auto wordt dan vastgesteld op basis van kenmerken en conditie. Als u dan betrokken raakt bij een ongeluk, moet de verzekeraar van de andere partij de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde uitkeren. Indien u geen taxatierapport heeft, wordt dit op basis van de dagwaarde gedaan.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in onze service autoschade taxatie in Purmerend? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.