+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Autoschade taxeren Almere

Bent u betrokken geraakt bij een ongeluk? Dan wilt u de schade waarschijnlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Laat dan uw schade rapporteren door Nobel Expertise. Wij begeleiden de schade van de opdracht tot aan de rapportage. Vul uw gegevens en een omschrijving van de schade in op onze website. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw schade te rapporteren.

Schadevaststelling voor autoschade taxeren in Almere

De eerste stap bij autoschade taxeren in Almere is het vaststellen of de schade nog gerepareerd kan worden of dat de auto total loss verklaard wordt. Mocht dit laatste het geval zijn, dan zullen wij de restwaarde met de stichting VBV vaststellen. Zij zijn erkende opkopers en hebben veel ervaring op dit gebied. Daarnaast zullen wij een gedegen dagwaardeonderzoek opstellen. Autoschade taxeren AlmereBij te repareren schade voeren wij bij voorkeur de expertise op de eerste dag van repareren uit. Op deze manier kunnen wij het reparatieproces zo goed mogelijk begeleiden. Indien er geen sprake is van een tussenkomst van een schade-expert, kan er eventueel een notacontrole uitgevoerd worden. Hierbij worden de gegevens van de reparateur nagelopen op onjuistheden. De schade kan ook op voorhand geregeld worden zonder reparatie-opdracht. Dan wordt er in overleg met de schadehersteller een berekening gemaakt. Deze is op basis van de zichtbare schade.

Niet alleen bij autoschade taxeren in Almere

Het is ook mogelijk om Nobel Expertise een taxatierapport op te laten stellen zonder dat er sprake is van schade. Dan wordt er gekeken naar merk, type, uitvoering, bouwjaar en conditie van de auto. Dit komt goed te pas als u betrokken raakt bij een ongeluk buiten uw schuld om. Dan moet de verzekeraar van de schuldige partij de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde uitkeren. Als u geen taxatierapport heeft, zal dit op basis van de dagwaarde gedaan worden.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd om uw autoschade laten taxeren in Almere? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.