+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Autoschade taxeren brommer

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de autoschade van uw brommer kan taxeren? Dan bent u bij Nobel Expertise zeker aan het juiste adres. Nobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor betrouwbare taxaties en schade-vaststellingen in de automotive branche. Wij zijn landelijk inzetbaar. Wij werken volgens de uniforme ClassicCarTaxaties.nl methodiek conform de gestelde normen door VRT en FEHAC. U ontvangt een uitgebreid taxatierapport. Schade-vaststellingen voeren wij uit aan alle soorten voertuigen. Onze experts zijn snel ter plaatse en handelen uw schade professioneel af.

Schade, wat nu?

Autoschade taxeren brommer Heeft u schade? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar wij nemen uw zorgen uit handen. Wanneer wij de autoschade taxeren van uw brommer maakt het niet uit hoe groot de schade is, wij zullen de schade altijd professioneel begeleiden gedurende het hele proces. De schade kan klein zijn maar helaas komt het ook vaak voor dat een voortuig total loss is. Wanneer we het voertuig total loss verklaren stellen wij een gedegen dagwaardeonderzoek voor u op. De restwaarde wordt vastgesteld met behulp van de stichting VBV, dit zijn erkende opkopers met verstand
van zaken.

Het is ook mogelijk de schade op voorhand te regelen zonder reparatieopdracht. Op de expertisedatum zal, in overleg met de schadehersteller, een berekening op basis van zichtbare schade worden opgesteld. Bij een te repareren schade vindt de expertise bij voorkeur op de eerste dag van reparatie plaats, zodat het reparatieproces op de juiste manier kan worden begeleid. Is de schade gerepareerd zonder tussenkomst van een schade-expert, dan kan er eventueel een notacontrole worden uitgevoerd. Hierbij zullen de gegevens van de reparateur op juistheid doorlopen worden.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Heeft u interesse in de diensten van Nobel Expertise wat betreft de autoschade taxeren van uw brommer ? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contactformulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.