+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Autoschade vaststellen oldtimers

Autoschade vaststellen oldtimers Heeft u laatst schade opgelopen met uw voertuig? Wij van Nobel Expertise helpen u graag met autoschade vaststellen van uw oldtimers . Of het nu gaat om een kleine schade of een voertuig dat Total Loss is. De schade wordt vanaf opdracht tot de rapportage professioneel begeleid. Wij rapporteren het snel en vakkundig! Vul hier uw gegevens in en een omschrijving van het schade voorval. Wij zullen dan zo snel mogelijk weer contact met u opnemen. Hieronder staan de mogelijkheden voor het vervolg van de schade uitgelegd.

Vervolg van de schade

Als het gevolg van autoschade vaststellen van uw oldtimers Total Loss is, stellen wij een gedegen dagwaardeonderzoek voor u op. De restwaarde wordt vastgesteld met behulp van de stichting VBV. Dit zijn erkende opkopers met verstand van zaken. Daarnaast is het mogelijk om de schade op voorhand te regelen zonder reparatieopdracht. Op de expertisedatum zal, in overleg met de schadehersteller, een berekening op basis van zichtbare schade worden opgesteld. Bij een te repareren schade vindt de expertise bij voorkeur op de eerste dag van reparatie plaats. Zo kan het reparatieproces op de juiste manier begeleid worden. Als de schade gerepareerd is zonder tussenkomst van een schade-expert, dan kan er eventueel een notacontrole worden uitgevoerd. Hierbij zullen de gegevens van de reparateur op juistheid doorlopen worden.

Over ons

Nobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor betrouwbare taxaties en autoschade vaststellen van onder andere oldtimers in de automotive branche. Wij zijn landelijk inzetbaar en werken volgens de uniforme ClassicCarTaxaties.nl methodiek conform de gestelde normen door VRT en FEHAC. Wij staan er om bekend dat onze experts snel ter plaatse zijn en uw schade professioneel afhandelen.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in onze service autoschade vaststellen van uw oldtimers ? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.