+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Autotaxateurs

Bent u op zoek naar een taxatiespecialist voor uw autotaxatie? Daarvoor staan de professionele en vakkundige autotaxateurs van Nobel Expertise voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring in taxaties binnen de automotive branche kunnen wij u helpen met alle soorten autotaxatie. Van oldtimers tot youngtimers en van bedrijfauto’s tot personenauto’s, wij helpen u graag bij het bepalen van de waarde. Ook bij schade kunt u ons inschakelen voor de beste autotaxatie, snel en op elke locatie in Nederland.

Goed opgeleide autotaxateurs vindt u bij Nobel Expertise

Contra expert [pb-city]Tijdens de autotaxatie werken wij volgens de vastgestelde normen en eisen van onder andere het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC).

De Stichting VRT is voor taxateurs die zich specifiek bezighouden met taxaties voor verzekeringen, onderlinge verdeling en schade. Alle taxateurs die zich inschrijven voor dit register worden getoetst op vastgestelde eisen. Vervolgens moeten taxateurs iedere twee jaar een minimaal aantal punten behalen om als VRT-taxateur ingeschreven blijven.

Daarnaast staan onze autotaxateurs ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD). Hierin staan professionals geregistreerd die, naast hun ‘normale’ beroepspraktijk, Deskundigenberichten mogen uitgeven. Hierdoor kunnen onze autotaxateurs ook optreden als onafhankelijk gerechtelijk deskundige, partijdeskundige of second opinion.

Autotaxateurs raken nooit uitgeleerd. Het juridisch gebied verandert namelijk voortdurend – ook in de automotive branche. Daarom is het erg belangrijk dat wij bij Nobel Expertise voor u klaar staan met actuele kennis. Onze taxateurs blijven dan ook doorleren, zodat wij u kunnen helpen met de nieuwste kennis en deskundigheid.

Kortom: kies voor een autotaxatie door Nobel Expertise en weet wat uw auto waard is! Neem contact met ons op – we kunnen binnen 24 uur bij u op de stoep zijn om uw auto te taxeren, waar in Nederland dan ook.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in Nobel Expertise voor uw autotaxateurs? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.