+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Autotaxatie partners

Bent u op zoek naar een taxatiespecialist voor uw autotaxatie? De professionele en vakkundige taxateurs van Nobel Expertise staan graag voor u klaar als uw autotaxatie partners. Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel particuliere als zakelijke taxaties binnen de automotive branche kunnen wij u helpen met alle soorten autotaxatie. Van oldtimers tot youngtimers en van bedrijfauto’s tot personenauto’s, wij helpen u graag bij het bepalen van de waarde. Ook bij schade kunt u ons inschakelen voor de beste autotaxatie, snel en op elke locatie in Nederland.

Goed opgeleide autotaxatie partners vindt u bij Nobel Expertise

LRGD taxateurTijdens de autotaxatie werken wij volgens de vastgestelde normen en eisen van onder andere het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC).  De taxateur kijkt naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen. Aan de hand van dit onderzoek wordt er een taxatierapport opgesteld. Hierin worden alle bevindingen van de taxateur op een rijtje gezet en de waarde van het voertuig vastgesteld.

De Stichting VRT is voor taxateurs die zich specifiek bezighouden met taxaties voor verzekeringen, successieaangifte, onderlinge verdeling en schade. Alle taxateurs die zich inschrijven voor dit register worden vooraf getoetst op vastgestelde toelatingscriteria door een onafhankelijke commissie. Iedere twee jaar moeten taxateurs een minimaal aantal punten behalen voor de permanente educatie. Alleen door aan deze eisen te voldoen, mag een VRT-taxateur ingeschreven blijven.

Autotaxatie partners raken nooit uitgeleerd. Het juridisch gebied verandert voortdurend – ook in de automotive branche. Het is daarom erg belangrijk dat wij bij Nobel Expertise voor u klaar staan met up-to-date kennis. Onze taxateurs staan dan ook onder permanente educatie, zodat wij u kunnen helpen met de nieuwste kennis en deskundigheid. Kortom: kies Nobel Expertise als uw autotaxatie partners en weet wat uw auto waard is! Neem contact met ons op – we kunnen binnen 24 uur bij u op de stoep zijn om uw auto te taxeren, waar in Nederland dan ook.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als uw autotaxatie partners? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.