+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Autotaxatie zakelijk

Goede, professionele taxaties met een oog voor detail zijn van groot belang in de zakelijke wereld. Ook in de automotive branche. Kortom: of u nu de trotse eigenaar bent van een mooi wagenpark vol oldtimers of u rijdt een bedrijfsauto of -bus: autotaxatie zakelijk komt altijd van pas. Zo bent u altijd voorbereid op schade en weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft. Als specialisten in taxaties in de automotive branche kunnen de professionele en vakkundige taxateurs van Nobel Expertise u helpen bij alle soorten autotaxatie. Na een nauwkeurig onderzoek ontvangt u van ons een uitgebreid taxatierapport.

Het proces van autotaxatie zakelijk

Contra expert voertuigen [pb-city]Wanneer u uw voertuig(en) heeft aangemeld voor autotaxatie zakelijk, kunnen de beëdigde en geregistreerde taxateurs van Nobel Expertise al binnen 24 uur de taxatie uitvoeren.

Tijdens de autotaxatie werken wij volgens de vastgestelde normen en eisen van het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC).  De taxateur kijkt naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen. Aan de hand van dit onderzoek wordt er een taxatierapport opgesteld. Hierin worden alle bevindingen van de taxateur op een rijtje gezet. Dit taxatierapport zorgt ervoor dat de waarde van uw bezit duidelijk vast staat.

Waarom taxatie?

Een goed taxatierapport is nuttig als u een WA-verzekering heeft voor uw auto. Als u buiten schuld betrokken raakt bij een ongeluk, wordt de schade-uitkering volgens de getaxeerde waarde in plaats van de dagwaarde berekend. Daarnaast is taxatie slim als u als ondernemer een zakelijke auto ook privé wil gebruiken. Ook wordt er over auto’s van vijftien jaar en ouder geen bijtelling betaald over de nieuwprijs. In plaats daarvan wordt de bijtelling betaald over de waarde van het economisch verkeer. Deze wordt bepaald door het voertuig te laten taxeren.

Kortom: kies voor een autotaxatie zakelijk door Nobel Expertise en weet wat uw auto waard is. Neem contact met ons op – we kunnen binnen 24 uur bij u op de stoep zijn om uw bedrijfsauto’s, bedrijfsbussen en wagenparken te taxeren, waar in Nederland dan ook!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons voor uw autotaxatie zakelijk? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.