+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Autotaxatie

Bent u op zoek naar een taxatiespecialist voor uw autotaxatie? Daarvoor staan de professionele en vakkundige taxateurs van Nobel Expertise voor u klaar. Als specialisten in taxaties in de automotive branche kunnen wij u helpen bij alle soorten autotaxatie. Van oldtimers tot youngtimers en van bedrijfauto’s tot personenauto’s, wij helpen u graag bij het bepalen van de waarde. Ook bij schade kunt u ons inschakelen voor de beste autotaxatie, snel en op elke locatie in Nederland. Na een nauwkeurig onderzoek ontvangt u van ons een uitgebreid taxatierapport.

Zo gaat autotaxatie in zijn werk

Contra expertise voertuig [pb-city]Tijdens de autotaxatie werken wij volgens de vastgestelde normen en eisen van het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC).  Onze taxateur kijkt naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen.

Aan de hand van dit onderzoek wordt er een taxatierapport opgesteld. Hierin worden alle bevindingen van de taxateur op een rijtje gezet. Dit taxatierapport zorgt ervoor dat de waarde van uw bezit duidelijk vast staat, voor uzelf en uw verzekeringsmaatschappij.

Voordelen van taxatie

Een goed taxatierapport is nuttig als u een WA-verzekering heeft voor uw auto. Als u dan buiten schuld betrokken raakt bij een ongeluk, wordt de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde in plaats van de dagwaarde berekend. Door het hebben van een geldig taxatierapport kan er nooit sprake zijn van een misverstand over de waarde van uw voertuig. Een taxatierapport is vaak 36 maanden geldig, maar dit kan per verzekeringsmaatschappij verschillen.

Daarnaast zijn er ook nog fiscale redenen voor taxatie. Een voorbeeld is als een ondernemer een zakelijke auto ook privé wil gebruiken. Daarnaast wordt er over auto’s van vijftien jaar en ouder geen bijtelling betaald over de nieuwprijs, maar over de waarde van het economisch verkeer. Deze wordt bepaald door het voertuig te laten taxeren.

Kortom: kies voor een autotaxatie door Nobel Expertise en weet wat uw auto waard is. Wel zo handig! Neem contact met ons op – we kunnen binnen 24 uur bij u op de stoep zijn om uw auto te taxeren, waar in Nederland dan ook!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als uw partner voor autotaxatie? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.