+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Bedrijf bus taxatie

VRAAG EEN TAXATIE AAN VOOR AL UW BEDRIJF BUSSEN

Bent u in het bezit van een bedrijf bus, bijvoorbeeld om uw werknemers van A naar B te brengen of om goederen te vervoeren? Dan is het wel zo handig om te weten wat uw bus nu precies waard is. De aankoopwaarde is na een aantal jaar natuurlijk niet meer gelijk aan de actuele waarde. Maar wat als de bedrijf bus (buiten schuld om) schade oploopt? De taxateurs van Nobel Expertise kennen het klappen van de zweep. Ervaren en goed opgeleide taxateurs weten precies waar ze op moeten letten tijdens uw bedrijf bus taxatie, want een klein gemist detail kan immers veel verschil maken.

Door middel van een geldig taxatierapport wordt de waarde van uw bedrijf bus vastgesteld. Hierdoor is er geen twijfel mogelijk over hoeveel de bus dus precies waard is. Het hebben van zo’n taxatierapport is nuttig als u een WA-verzekering heeft voor de bedrijfsbus. In geval van schade buiten uw schuld om, wordt de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde van de bus in plaats van de dagwaarde berekend. Doorgaans pakt dit gunstig voor u uit.

Taxatie aanvragen

Wilt u een afspraak maken voor een taxatierapport van uw voertuig?
Laat dan uw gegevens achter in ons aanvraagformulier.

HET ZIT IN DE DETAILS

Taxateur nodig? Doorgaans kunnen wij binnen 24 uur de waarde van uw bedrijf bus komen taxeren. Wij werken volgens de vastgestelde normen en eisen van het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC). Tijdens de bedrijf bus taxatie kijkt onze taxateur naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de technische aspecten en naar eventuele investeringen die de waarde nog kunnen verhogen.

Nadat de bedrijf bus getaxeerd is, gaat de taxateur nog voor u op uitgebreid onderzoek uit hoe uw bus in de markt zou staan. In het taxatierapport worden alle bevindingen van de taxateur tot in het kleinste detail op papier gezet. Zo weet u altijd waar u aan toe bent met uw bedrijf bus!

schade
tel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op