+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Beëdigde autotaxateurs

Bent u op zoek naar een taxatiespecialist voor uw autotaxatie? Daarvoor staan de professionele en vakkundige beëdigde autotaxateurs van Nobel Expertise voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring en permanente educatie in taxaties binnen de automotive branche kunnen wij u helpen met alle soorten autotaxatie. Van oldtimers tot youngtimers en van bedrijfsauto’s tot personenauto’s, wij helpen u graag bij het bepalen van de waarde. Ook bij schade kunt u ons inschakelen voor de beste autotaxatie, snel en op elke locatie in Nederland.

Goed opgeleide en beëdigde autotaxateurs vindt u bij Nobel Expertise

Autoschade taxateur [pb-city]Tijdens de autotaxatie werken wij volgens de vastgestelde normen en eisen van onder andere het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC). De Stichting VRT is voor beëdigde taxateurs die zich specifiek bezighouden met taxaties voor verzekeringen, successieaangifte, onderlinge verdeling en schade. Alle taxateurs die zich inschrijven voor dit register worden vooraf getoetst op vastgestelde toelatingscriteria door een onafhankelijke commissie. Iedere twee jaar moeten taxateurs tijdens hun educatie een minimaal aantal punten behalen om taxateur te blijven.

Daarnaast staan onze beëdigde autotaxateurs ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD). In dit register staan vakbekwame professionals geregistreerd die, naast hun ‘normale’ beroepspraktijk, gerechtigd zijn om Deskundigenberichten uit te geven. Hierdoor kunnen onze autotaxateurs ook optreden als onafhankelijk gerechtelijk deskundige, partijdeskundige of second opinion. Als beëdigde autotaxateurs raken we nooit uitgeleerd. Het juridisch gebied verandert voortdurend – ook in de automotive branche. Het is daarom erg belangrijk dat wij bij Nobel Expertise voor u klaar staan met up-to-date kennis. Onze taxateurs staan dan ook onder permanente educatie, zodat wij u kunnen helpen met de nieuwste kennis en deskundigheid.

Kortom: kies voor een autotaxatie door Nobel Expertise en weet wat uw auto waard is! Neem contact met ons op – we kunnen binnen 24 uur bij u op de stoep zijn om uw auto te taxeren, waar in Nederland dan ook.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in Nobel Expertise voor beëdigde autotaxateurs? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.