+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Camper taxatie

uitgebreid taxatierapport Voor uw camper

Of u nu een fabriekscamper heeft of een zelfbouwcamper, het is niet zomaar een investering. Het is dan ook verstandig om op eventuele schade of totaalverlies van uw camper voorbereid te zijn. Voor een betrouwbare en vakkundige taxateur voor uw camper taxatie bent u bij Nobel Expertise aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het taxeren van uw camper om de huidige waarde te bepalen, maar ook van eventuele opgelopen schade. Na een nauwkeurig onderzoek ontvangt u van ons een uitgebreid taxatierapport, waarmee u de waarde van uw geliefde camper officieel kunt aantonen in geval van schade.

Taxatie aanvragen

Wilt u een afspraak maken voor een taxatierapport van uw voertuig?
Laat dan uw gegevens achter in ons aanvraagformulier.

HET TAXATIEPROCES

Nobel Expertise kan als taxatiespecialist voor uw camper, zowel fabriekscampers als zelfbouwcampers, de juiste waarde vastleggen. Tijdens de taxatie van uw camper kijkt onze taxateur naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen. Aan de hand van dit onderzoek wordt er een taxatierapport opgesteld. Hierin worden alle bevindingen van de taxateur op een rijtje gezet: elk detail is belangrijk om te bepalen wat uw camper nu echt waard is. Dit taxatierapport zorgt ervoor dat de waarde van uw bezit duidelijk vast staat.

Waarom camper taxatie?

Camper taxatie is een verstandige beslissing om verschillende redenen. Taxatie zorgt er namelijk voor dat er geen problemen ontstaan bij het bepalen van de waarde van uw camper in geval van schade. Mocht u namelijk schade oplopen, dan ontvangt u de taxatiewaarde terug in plaats van de dagwaarde.

Het taxatierapport van uw camper is dus als het ware een bewijsstuk van de waarde van uw eigendom. Daarnaast beschermt een taxatierapport u ook tegen het betalen van een verkeerde premie bij uw verzekering. U betaalt namelijk enkel premie over de getaxeerde waarde van uw camper en niet over de cataloguswaarde van uw camper (als deze een fabriekscamper is). Mocht u geen fabriekscamper hebben: juist met name voor zelfbouwcampers is een taxatie ervan de ideale manier om erachter te komen wat uw camper nu ├ęcht waard is.

schade
tel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op