+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Contra expertise voertuig camper

Heeft u binnen de afgelopen drie jaar een schadebeoordeling laten uitvoeren door een schade-expert, maar bent u het niet eens met de uitkomst ervan? Als u het niet eens bent met de beoordeling van de schade-expert, dan kunt u een ‘second opinion’ aanvragen bij een contra-expert. Hiervoor staan de ervaren schade-experts van Nobel Expertise voor u klaar voor contra expertise voertuig camper. Zo bent u er zeker van dat u een redelijk bedrag voor uw schade uitgekeerd krijgt – het bedrag waar u simpelweg recht op heeft.

Waarom contra expertise voertuig camper door Nobel Expertise?

Contra expertise voertuig Camper Bij schade aan een voertuig mag u altijd een eigen expert inschakelen, een zogenaamde contra-expert, wanneer u het niet eens bent met de schadevaststelling van bijvoorbeeld uw verzekeraar. Het grote voordeel van het inschakelen van contra expertise voertuig camper is dus dat u ervan verzekerd bent dat u niet zomaar in het nadeel gesteld wordt.

U schakelt een contra-expert in bij eigen schade, maar ook als u door iemand anders schade hebt en u het niet eens bent met de schade-uitkering. U mag in dat laatste geval een contra-expert inschakelen op kosten van de WA-verzekering van de andere partij. Ook mag u binnen drie jaar na de schadeafwikkeling nog contra-expertise aanvragen. Let wel: als u al akkoord bent gegaan met een vastgesteld bedrag of als de schade al hersteld is, is dit een lastiger verhaal. Nobel Expertise staat u bij waar we kunnen.

Als u de keuze maakt om Nobel Expertise in te schakelen voor de contra-expertise van uw voertuig, gaan wij de schade nauwkeurig onderzoeken. Na dit onderzoek worden onze ondervindingen besproken met u én de eerste schade-expert. Als wij niet tot een overeenstemming komen, zal er een derde partij bij worden gebracht. Als wij wel tot een gelijk besluit komen, zal dat uw (nieuwe) schade-uitkering worden.

Interesse in Nobel Expertise voor uw contra expertise voertuig camper?

Bent u geïnteresseerd in Nobel Expertise voor uw contra expertise voertuig camper? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisatie in de automotive branche zijn wij een gerenommeerd bureau voor betrouwbare schadevaststellingen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als uw contra-expert? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.