+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Contra expertise vrachtwagen

Als u het niet eens bent met de beoordeling van de schade expert, dan kunt u een ‘second opinion’ aanvragen bij een contra expert. U kunt Nobel Expertise inschakelen voor contra expertise voor uw vrachtwagen . Zo bent u er zeker van dat u een redelijk bedrag voor uw schade uitgekeerd krijgt. Heeft u vragen over een eventuele second opinion? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wanneer een contra expertise voor uw vrachtwagen inschakelen?

U schakelt een contra expert in bij eigen schade, meestal bij schade die u zelf veroorzaakt hebt. Maar ook als u door iemand anders schade hebt en u het niet eens bent met de schade-uitkering. U mag in dat laatste geval een contra-expert inschakelen op kosten van de WA-verzekering van de andere partij. U mag ook binnen 3 jaar na de schadeafwikkeling nog een contra expertise aanvragen. Als u al akkoord bent gegaan met een vastgesteld bedrag of als de schade al hersteld is, is dit een lastiger verhaal.

Hoe gaat de contra expertise van uw vrachtwagen te werk?

Contra expertise vrachtwagen Als u de keuze maakt om Nobel Expertise in te schakelen voor de contra expertise van uw voertuig, gaan wij de schade onderzoeken. Na dit onderzoek worden onze ondervindingen besproken met u én de eerste expert. Als wij niet tot een overeenstemming komen, zal er een derde partij bij worden gebracht. Als wij wel tot een gelijk besluit komen, zal dat uw (nieuwe) schade-uitkering worden.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in onze contra expertise voor uw vrachtwagen ? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.