+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Contra-expertise

verzekerd van een redelijk en juist bedrag

Heeft een van uw voertuigen schade opgelopen en heeft u deze al laten taxeren? Het kan dan helaas zo zijn dat u het niet eens bent met de beoordeling van de schade-expert. Het is dan een goed idee om een second opinion te vragen van een contra-expert. Zo bent u ervan verzekerd dat u een redelijk en juist bedrag uitgekeerd krijgt voor uw schade. Voor contra expertise staan de erkende taxateurs van Nobel Expertise graag voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisatie in de automotive branche zijn wij een gerenommeerd bureau voor betrouwbare schadevaststellingen.

Taxatie aanvragen

Wilt u een afspraak maken voor een taxatierapport van uw voertuig?
Laat dan uw gegevens achter in ons aanvraagformulier.

Waarom en wanneer kiezen voor contra-expertise?

Bij schade aan een voertuig mag u altijd een eigen expert inschakelen, een zogenaamde contra-expert, wanneer u het niet eens bent met de schadevaststelling van bijvoorbeeld uw verzekeraar. Het grote voordeel van contra-expertise is dus dat u ervan verzekerd bent dat u niet zomaar in het nadeel gesteld wordt.

U schakelt een contra-expert in bij eigen schade, maar ook als u door iemand anders schade hebt en u het niet eens bent met de schade-uitkering. U mag in dat laatste geval een contra-expert inschakelen op kosten van de WA-verzekering van de andere partij. Ook mag u binnen drie jaar na de schadeafwikkeling nog contra-expertise aanvragen. Let wel: als u al akkoord bent gegaan met een vastgesteld bedrag of als de schade al hersteld is, is dit een lastiger verhaal. Nobel Expertise staat u bij waar we kunnen.

Als u de keuze maakt om Nobel Expertise in te schakelen voor de contra-expertise van uw voertuig, gaan wij de schade nauwkeurig onderzoeken. Na dit onderzoek worden onze ondervindingen besproken met u én de eerste schade-expert. Als wij niet tot een overeenstemming komen, zal er een derde partij bij worden gebracht. Als wij wel tot een gelijk besluit komen, zal dat uw (nieuwe) schade-uitkering worden.

schade
tel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op