+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Deskundige motorvoertuigen en techniek motoren

Bent u op zoek naar een goede deskundige op het gebied van motorvoertuigen en techniek voor motoren? Bij Nobel Expertise bent u aan het juiste adres voor taxateurs die zijn gespecialiseerd in de automotive branche. Binnen deze branche zijn wij u op verschillende gebieden actief als deskundige voor motorvoertuigen en techniek. Ook voor een Deskundigenbericht bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, Nobel Expertise staat u bij met een volledig dienstenpakket.

Een compleet pakket: wat u kunt verwachten van Nobel Expertise als uw deskundige motorvoertuigen en techniek voor motoren

Contra expertise voertuig motoren Nobel Expertise kan als taxatiespecialist en deskundige motorvoertuigen en techniek voor motoren een waarde vastleggen voor uw voertuig. Technische expertise kan gewenst zijn wanneer uw voertuig schade heeft opgelopen, maar dat er onduidelijkheid bestaat over hoe deze schade precies is ontstaan.

De deskundige gaat op zoek naar de oorzaak van de schade. Hierbij worden factoren zoals onderhoudshistorie, al gemaakte schade, slijtage door ouderdom en ‘doe-het-zelf’-schade meegenomen. Ook de oorzaak van eventuele technische schade en de gevolgschade worden bepaald, zodat u weet waar u aan toe bent. Na een nauwkeurig onderzoek ontvangt u een uitgebreid taxatierapport volgens de vastgestelde normen van VRT en FEHAC.

Daarnaast staan de taxateurs van Nobel Expertise ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD). In dit register staan vakbekwame professionals geregistreerd die, naast hun ‘normale’ beroepspraktijk, gerechtigd zijn om Deskundigenberichten uit te geven. Door middel van een Deskundigenbericht wordt de rechter geïnformeerd over een vraagstuk dat opkomt in de zaak, dit kan zowel als onafhankelijk gerechtelijk deskundige of partijdeskundige.

Nobel Expertise als uw deskundige motorvoertuigen en techniek voor motoren

Deskundigheid en vakbekwaamheid staan bij Nobel Expertise voorop. Bent u dus op zoek naar een deskundige motorvoertuigen en techniek voor motoren? Aarzel niet en neem contact op met ons! Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als uw deskundige op het gebied van motorvoertuigen en techniek? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.