+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Deskundige motorvoertuigen IJmuiden

Bent u op zoek naar een goede deskundige op het gebied van motorvoertuigen in IJmuiden? Bij Nobel Expertise bent u aan het juiste adres voor taxateurs die zijn gespecialiseerd in de automotive branche. Binnen deze branche zijn wij u op verschillende gebieden actief als deskundige motorvoertuigen in IJmuiden. Zo zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van uw oldtimers, personenauto’s, campers, vrachtwagens en brommers, maar wij zijn ook in te schakelen in het geval van opgelopen schade. Ook voor een Deskundigenbericht bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, Nobel Expertise staat u bij met een volledig dienstenpakket.

Taxatierapport of Deskundigenbericht nodig?

Deskundige motorvoertuigenNobel Expertise kan als taxatiespecialist en deskundige motorvoertuigen in IJmuiden een waarde vastleggen voor uw voertuig. Hierbij wordt gekeken naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen. Na een nauwkeurig onderzoek ontvangt u een uitgebreid taxatierapport volgens de vastgestelde normen van VRT en FEHAC. Een taxatierapport is over het algemeen 36 maanden geldig. Dit kan echter wel verschillen per verzekeraar.

Daarnaast is Nobel Expertise een erkend taxatiebedrijf dat ingeschreven staat in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD). In dit register staan vakbekwame professionals geregistreerd die, naast hun ‘normale’ beroepspraktijk, gerechtigd zijn om Deskundigenberichten uit te geven. Door middel van een Deskundigenbericht wordt de rechter geïnformeerd over een vraagstuk dat opkomt in de zaak, dit kan zowel als onafhankelijk gerechtelijk deskundige of partijdeskundige. Als LRGD taxateur in IJmuiden staan wij u bij op het gebied van technische expertise, schade-expertise en taxatierapporten.

Nobel Expertise als uw deskundige motorvoertuigen in IJmuiden?

Deskundigheid en vakbekwaamheid staan bij Nobel Expertise voorop. Bent u dus op zoek naar een deskundige motorvoertuigen in IJmuiden? Aarzel niet en neem contact op met ons! Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als deskundige motorvoertuigen in IJmuiden ? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.