+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Expertise

De beste expertise: het zit in de details

Bij een taxatie draait alles om de details. Zelfs het allerkleinste detail, waarvan u zelf niet eens op de hoogte bent, kan de waarde van uw voertuig sterk beïnvloeden. Dankzij de technische expertise zijn wij bij Nobel Expertise in staat om de technische aspecten van uw voertuig tot in detail in kaart te brengen. Heeft uw voertuig schade opgelopen? Dan is het belangrijk dat een taxateur de schade komt opnemen en vastleggen. Is dit al gebeurd, maar wilt u graag een second opinion van een andere expert? Ook voor contra-expertise staan wij voor u klaar.

Taxatie aanvragen

Wilt u een afspraak maken voor een taxatierapport van uw voertuig?
Laat dan uw gegevens achter in ons aanvraagformulier.

SCHADE EXPERTISE

Heeft een van uw voertuigen schade opgelopen? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Het is dan belangrijk dat u zo snel mogelijk de schade laat taxeren door een expert. Bij Nobel Expertise nemen wij al uw zorgen met onze schade-expertise graag uit handen.

TECHNISCHE EXPERTISE

Technische expertise kan gewenst zijn wanneer uw voertuig schade heeft opgelopen, maar dat er onduidelijkheid bestaat over hoe deze is ontstaan. De taxateurs van Nobel Expertise helpen u graag met technisch onderzoek en de opstelling van een schaderapport.

Contra EXPERTISE

Het kan zo zijn dat u het niet eens bent met de beoordeling van de schade-expert. Het is dan een goed idee om een second opinion te vragen van een contra-expert. Voor contra-expertise staan de erkende taxateurs van Nobel Expertise graag voor u klaar.