+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

FEHAC Taxateur oldtimers

Nobel Expertise is een erkend taxatiebedrijf door FEHAC. De FEHAC staat voor het duurzaam bezit, verstandig gebruik en blijvend behoud van mobiel erfgoed in het straatbeeld. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij een professioneel en vakkundig bedrijf zijn. U kunt bij ons terecht voor schadetaxaties, maar ook voor taxatierapporten. Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van oldtimers, personenauto’s, campers, vrachtwagens, brommers, motoren en caravans. Kortom, voor al uw taxaties gaat u naar Nobel Expertise.

U ontvangt een uitgebreid taxatierapport van onze FEHAC taxateur van uw oldtimers. Schade-vaststellingen voeren wij uit aan alle soorten voertuigen. Onze experts zijn snel ter plaatse en handelen uw schade professioneel af.

Over het taxeren

FEHAC Taxateur oldtimersEen taxatierapport dient om de waarde van je voertuig vast te leggen. Het vormt erkenning van merk, type, uitvoering, bouwjaar en andere bijzonderheden die liefhebbers relevant achten. Maar het zegt ook iets over de conditie, eventueel verbeterd door gedane investeringen. De taxatie door onze FEHAC taxateur van uw oldtimers is van belang voor diverse doeleinden. Het rapport kent over het algemeen een geldigheidsduur van maximaal 36 maanden. Het afbakenen van deze periode heeft vaak voordelen voor de eigenaar van het voertuig. Zo kunnen de leeftijd maar ook de technische en/of optische verbeteringen voor een verhoging van de waarde zorgen. Dit verschilt per verzekeringsmaatschappij.

Over ons

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers als FEHAC taxateur van uw oldtimers kunnen wij u professionaliteit en nauwkeurigheid garanderen. Heeft u al een taxatie uit laten voeren maar bent u het er niet mee eens of heeft u er weinig vertrouwen in? Nobel Expertise is ook als contra expertise in te schakelen. Wij geven u een second opinion zodat u zeker kan zijn van de uitkomst!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geĂ¯nteresseerd in ons als FEHAC taxateur voor de taxatie van uw oldtimers? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.