+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Gerechtelijk deskundige auto

Nobel Expertise is een gespecialiseerd bedrijf met werknemers die u kunnen helpen als gerechtelijk deskundige voor uw auto. Wij zijn een vakkundig en professioneel bedrijf dat u bij de taxatie en schade-vaststelling van uw auto verder helpt. Daarnaast kunnen wij alle andere typen voertuigen voor u taxeren, denk hierbij aan Oldtimers, Youngtimers, Classic cars, hedendaagse voertuigen, vrachtwagens, special objects, motorfietsen en recreatie-voertuigen, zoals caravans, campers en boten.

Hoe gaan wij te werk?

Gerechtelijk deskundige autoAls eerst zal de gerechtelijk deskundige uw auto grondig inspecteren. Hierbij letten zij op elk klein detail, deze zijn namelijk ook erg belangrijk. Elk onderdeel kan namelijk voor een waardevermeerdering of waardevermindering van uw voertuig zorgen, het is dus van groot belang dat dit nauwkeurig gebeurd.

Na inspectie van uw voertuig stelt de gerechtelijk deskundige een taxatierapport op van uw auto. Deze kunt u nodig hebben voor diverse doeleinden. Dit rapport zorgt ervoor dat de waarde van uw voertuig duidelijk vast staat. Een rapport is echter wel een beperkte tijd geldig. Over het algemeen is dit 36 maanden, maar dit hangt ook af van de verzekeringsmaatschappij.

Voertuigtaxaties

De gerechtelijk deskundige taxeert alle soorten voertuigen binnen de automotive branche. Van Youngtimer tot Oldtimer. Van personenauto tot vrachtwagen. Maar ook voor brommers, motors, caravans en campers kunt u ons bellen. Onze medewerkers zijn VRT gecertificeerd en de rapporten zijn FEHAC goedgekeurd. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring in het taxeren van bijzondere voertuigen, niets is te gek!

Over ons

Wij van Nobel Expertise zijn een onafhankelijk bureau voor betrouwbare taxaties en schade-vaststellingen door een gerechtelijk deskundige in de automotive branche. Daarnaast zijn wij landelijk inzetbaar en werken we volgens de conform gestelde normen door VRT en FEHAC. Na de taxatie ontvangt u een uitgebreid taxatierapport. Schade-vaststellingen voeren wij uit aan alle soorten voertuigen. Onze experts zijn snel ter plaatse en handelen uw schade professioneel af.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als als gerechtelijk deskundige voor uw auto? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.