+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Gerechtelijk deskundige automotive

Bent u op zoek naar een gerechtelijk deskundige in de automotive branche? Nobel Expertise is een vakkundig en professioneel bedrijf die u bij de taxatie van uw voertuig van dienst kan zijn. Onze taxateurs beschikken over de juiste kennis en ervaring, zo weten zij precies waar ze op moeten letten. Elk klein detail is namelijk belangrijk!

Schade-vaststellingen

Gerechtelijk deskundige automotiveNobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor kwaliteitsrapportage bij alle soorten schadegevallen. Technisch onderzoek, taxatie en contra-expertise doen wij snel, stipt en accuraat. Er wordt altijd een overzichtelijk en compleet rapport met foto-ondersteuning opgesteld. Aanverwante zaken kunnen na overleg in de behandeling worden meegenomen.

Voertuigtaxaties

De gerechtelijk deskundige taxeert alle soorten voertuigen binnen de automotive branche. Van Youngtimer tot Oldtimer. Van personenauto tot vrachtwagen. Maar ook voor brommers, motors, caravans en campers kunt u ons bellen. Onze medewerkers zijn VRT gecertificeerd en de rapporten zijn FEHAC goedgekeurd. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring in het taxeren van bijzondere voertuigen, niets is te gek!

Over ons

Wij van Nobel Expertise zijn een onafhankelijk bureau voor betrouwbare taxaties en schade-vaststellingen door een gerechtelijk deskundige in de automotive branche. Daarnaast zijn wij landelijk inzetbaar en werken we volgens de conform gestelde normen door VRT en FEHAC. Na de taxatie ontvangt u een uitgebreid taxatierapport. Schade-vaststellingen voeren wij uit aan alle soorten voertuigen. Onze experts zijn snel ter plaatse en handelen uw schade professioneel af.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als als gerechtelijk deskundige in de automotive branche? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.