+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Gerechtelijk deskundige motorvoertuigen en techniek

Bent u op zoek naar een gerechtelijk deskundige op het gebied van motorvoertuigen en techniek? Wij van Nobel Expertise zijn een onafhankelijk bureau voor betrouwbare taxaties en schade-vaststellingen in de automotive branche. Daarnaast zijn wij landelijk inzetbaar en werken we volgens de conform gestelde normen door VRT en FEHAC. Na de taxatie ontvangt u een uitgebreid taxatierapport. Schade-vaststellingen voeren wij uit aan alle soorten voertuigen. Onze experts zijn snel ter plaatse en handelen uw schade professioneel af.

Voertuigtaxaties

Gerechtelijk deskundige motorvoertuigen en techniekWij taxeren alle soorten voertuigen binnen de automotive branche. Van Youngtimer tot Oldtimer. Van personenauto tot vrachtwagen. Maar ook voor brommers, motors, caravans en campers kunt u ons bellen. Al onze gerechtelijk deskundige op het gebied van motorvoertuigen en techniek zijn VRT gecertificeerd en onze rapporten zijn FEHAC goedgekeurd.

Schade-vaststellingen

Nobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor kwaliteitsrapportage bij alle soorten schadegevallen. Technisch onderzoek, taxatie en contra-expertise doen wij snel, stipt en accuraat. Er wordt altijd een overzichtelijk en compleet rapport met foto-ondersteuning opgesteld. Aanverwante zaken kunnen na overleg in de behandeling worden meegenomen.

Bijzondere voertuigen

Als laatst hebben wij ondertussen erg veel ervaring in uitzonderlijke voertuigen en verzamelingen. Van klassieker tot racewagen en van bromfiets tot camper? Benieuwd of uw voertuig door ons getaxeerd kan worden? Neem gerust contact met ons op. De door ons opgestelde taxaties worden door alle verzekeringsmaatschappijen aanvaard.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als als gerechtelijk deskundige op het gebied van motorvoertuigen en techniek? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.