+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Gerechtelijk deskundige Rotterdam

Bent u op zoek naar een LRGD-gecertificeerd gerechtelijk deskundige in Rotterdam? Nobel Expertise staat voor u klaar. Wij zijn een erkend taxatiebedrijf met specialisatie in de automotive branche. Alle deskundigen bij Nobel Expertise staan ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen (LRGD). In dit register staan vakbekwame professionals geregistreerd die, naast hun ‘normale’ beroepspraktijk, gerechtigd zijn om onderzoek te doen en daarover te rapporteren in een gegeven zaak. Als specialisten in de automotive branche zijn wij in staat om in de rechtszaal op te treden als gerechtelijk deskundige in Rotterdam.

LRGD-gecertificeerd, deskundigheid voorop

Gerechtelijk deskundige

Door middel van een Deskundigenbericht wordt de rechter geïnformeerd over een vraagstuk dat opkomt in de zaak. Een gerechtelijk deskundige in Rotterdam kan dit bericht met de benodigde expertise en nauwkeurigheid opstellen. Als taxateur in Rotterdam geregistreerd bij het LRGD staan wij u bij op het gebied van technische expertise, schade-expertise en taxatierapporten. Zo’n Deskundigenbericht opstellen is niet 1, 2, 3 gedaan: het vereist deskundigheid op het hoogste niveau.

Als gerechtelijk deskundige krijg je te maken met veranderende omstandigheden, waardoor het belangrijk is voor onze deskundigen om goed up-to-date te blijven met de dynamische juridische kennis. Daarom staan wij bij Nobel Expertise klaar met gerechtelijk deskundigen die onder permanente educatie staan.  Zo kunnen wij u helpen met de nieuwste kennis en deskundigheid. Nobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor betrouwbare waardentaxaties, schade-vaststellingen en gerechtelijk deskundigen in de automotive branche. Wij zijn landelijk inzetbaar en werken altijd conform de gestelde normen door VRT, LGRD en FEHAC.

Over Nobel Expertise als uw gerechtelijk deskundige Rotterdam

Nobel Expertise is een taxatiebedrijf, met onze professionals geregistreerd in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD). Hierdoor kunnen wij u professionaliteit en nauwkeurigheid garanderen. Met onze specialisatie in de automotive branche kennen wij alle ins en outs van het taxeren op dit gebied. Voor professionele gerechtelijke hulp schakelt u Nobel Expertise in als uw gerechtelijk deskundige. Neem contact met ons op, wij staan u graag bij.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als gerechtelijk deskundige in Rotterdam ? Dan helpen onze deskundigen u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.