+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Geschillenregeling taxatie Purmerend

Heeft uw personenauto, oldtimer, vrachtwagen of caravan schade opgelopen? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. U wilt het dan graag zo snel mogelijk opgelost hebben, zonder al te veel gedoe. Bij Nobel Expertise begrijpen we dat. Wij zorgen ervoor dat de schade deskundig getaxeerd wordt, zodat het proces met de verzekering makkelijk verloopt. Nobel Expertise is een erkend taxatiebedrijf voor al uw geschillenregeling autotaxatie in Purmerend. Wij kunnen zowel schadetaxaties als taxaties voor fiscale of verzekeringsredenen uitvoeren.

Het proces van een geschillenregeling taxatie in Purmerend

Geschillenregeling taxatieBij voorkeur vindt de expertise plaats op de eerste dag van reparatie. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de reparatie op de juiste manier wordt begeleid. Het proces van de geschillenregeling taxatie in Purmerend begint bij het vaststellen van de schade van uw auto. Als uw auto total loss is, dan zullen wij een gedegen dagwaardeonderzoek voor u opstellen. De restwaarde van uw auto zal in overleg met stichting VBV vastgesteld worden. Deze stichting bestaat uit erkende opkopers en hebben dus veel kennis op dit gebied. Als de schade van de auto wel te herstellen is, kan dit ook zonder reparatie-opdracht uitgevoerd worden. Dan wordt er op de expertisedatum een berekening gemaakt van de zichtbare schade aan uw auto.

Taxatierapport nodig?

U kunt ook zonder autoschade een taxatierapport laten opstellen, als u daar behoefte aan heeft. Dan wordt de waarde van de auto vastgesteld op basis van kenmerken en conditie. Als u dan buiten schuld betrokken raakt bij een ongeluk, moet de verzekeraar van de andere partij de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde uitkeren. Indien u geen taxatierapport heeft, wordt dit op basis van de dagwaarde gedaan.

Over Nobel Expertise

Nobel Expertise is een geregistreerd en erkend taxatiebedrijf, waardoor wij u professionaliteit en nauwkeurigheid kunnen garanderen. Met onze specialisatie in de automotive branche kennen wij alle ins en outs van het taxeren op dit gebied. Voor professionele gerechtelijke hulp schakelt u Nobel Expertise in voor uw geschillenregeling taxatie in Purmerend. Neem contact met ons op, wij staan u graag bij.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons voor uw geschillenregeling taxatie in Purmerend ? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.