+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Klassieke auto autoschade expert

Bent u voor uw klassieke auto op zoek naar een autoschade expert? Nobel Expertise is een vakkundig en professioneel bedrijf die u bij autoschade van dienst kan zijn. Of het nu om een kleine schade gaat of een total loss voertuig, wij begeleiden de gehele schade professioneel. Wij zullen de schade voor u vaststellen en taxeren. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Schade opgelopen?

klassieke auto autoschade expertHeeft u schade opgelopen? Dan kunnen wij, als klassieke auto autoschade expert, dit snel rapporteren. Als u hier uw gegevens invult en een omschrijving van de opgelopen schade, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Afhankelijk van de schade zullen er verschillende mogelijkheden zijn voor het vervolg van de reparatie en afhandeling.

Hoe gaat het schadeproces eruit zien?

Als uw klassieke auto total loss is, zullen wij een gedegen dagwaardeonderzoek opstellen. Met de hulp van stichting VBV zullen wij de restwaarde van uw klassieke auto vaststellen. Stichting VBV is een erkende opkoper die veel kennis op dit gebied heeft. Ook is er een mogelijkheid waarbij de schade op voorhand geregeld wordt. Hierbij is er geen sprake van een reparatieopdracht. In overleg met de schadehersteller zal er op de expertisedatum een berekening van de zichtbare schade worden opgesteld. In het geval van een te repareren schade vindt de expertise bij voorkeur op de eerste dag van reparatie plaats. De reden hiervan is dat het reparatieproces hierdoor zo goed mogelijk begeleid kan worden. Wanneer er geen schade-expert bij betrokken is, kan er een notacontrole worden uitgevoerd. Dit houdt in dat de gegevens van de reparateur op juistheid wordt gecontroleerd.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in Nobel Expertise als autoschade expert voor uw klassieke auto ? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.