+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Oldtimer taxeren

Bent u de trotse eigenaar van een prachtige oldtimer? Dan vindt u het wellicht interessant om te weten wat uw oldtimer nu echt waard is. Ook voor fiscale redenen of voor de verzekering is het belangrijk om te weten wat uw oldtimer nu precies waard is. Voor een betrouwbare specialist op het gebied van oldtimers taxeren bent u bij Nobel Expertise aan het juiste adres!

Waarom oldtimer taxeren?

Deskundige motorvoertuigenAllereerst: het opstellen van een taxatierapport voor uw oldtimer is een goed idee, of u er nu mee op weg gaat of niet. Ten eerste wordt er over auto’s van vijftien jaar en ouder geen bijtelling betaald over de nieuwprijs, maar over de waarde van het economisch verkeer. Deze bijtelling wordt dan bepaald door het voertuig te laten taxeren. Ten tweede is het risico altijd aanwezig dat uw oldtimer schade oploopt. Als u buiten schuld betrokken raakt bij een ongeluk, wordt de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde in plaats van de dagwaarde berekend. Door het hebben van een geldig taxatierapport kan er nooit sprake zijn van een misverstand over de waarde van uw voertuig.

Bij oldtimer taxeren kijkt onze taxateur naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen. Vervolgens wordt er aan de hand van dit onderzoek een taxatierapport opgesteld. Hierin worden alle bevindingen van de taxateur op een rijtje gezet: elk detail is belangrijk om te bepalen wat uw oldtimer nu echt waard is. Dit taxatierapport zorgt ervoor dat de waarde van uw bezit duidelijk vast staat.

Nobel Expertise staat voor u klaar

Nobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor betrouwbare waardetaxaties en schade-vaststellingen in de automotive branche. Dankzij liefde voor het vak en jarenlange ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in het vaststellen, begeleiden en afhandelen van schade aan oldtimers. Wij begrijpen de waarde en emotie! Wij zijn snel ter plaatse, waar in Nederland dan ook. Na afloop van de taxatie ontvangt u een uitgebreid taxatierapport volgens de gestelde normen en eisen van het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC). Interesse in oldtimer taxeren door Nobel Expertise? Neem dan snel contact met ons op!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in Nobel Expertise voor oldtimer taxeren? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.