+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Oude auto taxeren

Gaat uw auto al eventjes mee en bent u benieuwd naar wat deze nu precies waard is? Of is uw auto ouder dan vijftien jaar en heeft u een geldig taxatierapport nodig voor fiscale redenen? Laat dan uw oude auto taxeren! Voor een betrouwbare specialist op het gebied van het taxeren volgens de gestelde normen van het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC) bent u bij Nobel Expertise aan het juiste adres.

Waarom oude auto taxeren?

Autoschade taxeren [pb-city]Uw oude auto taxeren is slim voor een aantal redenen. Ten eerste wordt er over auto’s van vijftien jaar en ouder geen bijtelling betaald over de nieuwprijs, maar over de waarde van het economisch verkeer. Deze bijtelling wordt dan bepaald door het laten taxeren van uw oude auto. Daarnaast wordt de schade-uitkering, als u buiten schuld betrokken raakt bij een ongeluk, berekend op basis van de getaxeerde waarde in plaats van de dagwaarde. Door het hebben van een geldig taxatierapport kan er nooit sprake zijn van een misverstand over de waarde van uw voertuig.

Nobel Expertise staat voor u klaar

Bij oude auto taxeren kijkt onze taxateur naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen. Aan de hand van dit onderzoek wordt er een taxatierapport opgesteld. Hierin worden alle bevindingen van de taxateur op een rijtje gezet: elk detail is belangrijk om te bepalen wat uw oude auto nu echt waard is. Dit taxatierapport zorgt ervoor dat de waarde van uw bezit duidelijk vast staat.

 Nobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor betrouwbare waardetaxaties en schade-vaststellingen in de automotive branche. Door de liefde voor het vak en de jarenlange ervaring hebben wij ons mogen specialiseren in het vaststellen, begeleiden en afhandelen van schade aan oude auto’s. Wij zijn snel ter plaatse, waar in Nederland dan ook. Interesse in oude auto taxeren door Nobel Expertise? Neem dan snel contact met ons op!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als autoschade taxateur voor uw oude auto? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.