+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

‘Partij’ deskundige onderzoek

‘Partij’ deskundige onderzoek

Heeft u bijvoorbeeld schade opgelopen tijdens een tweezijdig ongeluk en is er helaas een geschil ontstaan? In zo’n geval is het belangrijk dat er duidelijkheid is over hoe het ongeluk is ontstaan en wat de gevolgen daarvan zijn. Om een gerechtelijk geschil te voorkomen, kunt u een partijdeskundige inschakelen. Een partijdeskundige onderzoekt dan het voorval en komt tot conclusies die een persoonlijk geschil mogelijk kunnen oplossen. Daarnaast is het inschakelen van een partijdeskundig onderzoek goedkoper dan een gerechtelijk onderzoek. De gespecialiseerde taxateurs van Nobel Expertise kunnen optreden als uw partijdeskundige in uw onderzoek.

Taxatie aanvragen

Wilt u een afspraak maken voor een taxatierapport van uw voertuig?
Laat dan uw gegevens achter in ons aanvraagformulier.

Waarom nobel expertise als uw partijdeskundige?

Wanneer u een partijdeskundige inschakelt voor een onderzoek naar de toedracht van de schade, gaat er een grondige analyse aan vooraf. Verschillende factoren die een rol kunnen hebben gespeeld in het geschil worden onderzocht en uitgebreid genoteerd. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de automotive branche beschikken wij over uitgebreide kennis op het gebied van technische expertise, schade-expertise en taxatierapporten.

Vervolgens gaan wij, als uw partijdeskundige, in overleg met de andere partij om de uitkomsten van het onderzoek te bespreken. In de ideale situatie zorgt dit onderzoek ervoor dat er een acceptabele oplossing kan worden bedacht die voor zowel u als de tegenpartij schikt. Hierdoor hopen wij ervoor te zorgen dat een gerechtelijk geschil voorkomen wordt. Immers kunnen wij niet meer optreden als uw partijdeskundigen als de zaak voorkomt bij de rechter.

Deskundigheid en vakbekwaamheid staan bij Nobel Expertise voorop. Bent u dus op zoek naar een partijdeskundige voor een goed en gedetailleerd onderzoek? Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug met de juiste hulp voor uw situatie.

schade
tel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op