+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Partijdeskundige auto

Nobel Expertise is een gespecialiseerd bedrijf met werknemers die u kunnen helpen als partijdeskundige voor uw auto. Wij zijn een vakkundig en professioneel bedrijf dat u bij de taxatie en schade-vaststelling van uw auto verder helpt. Daarnaast kunnen wij alle andere typen voertuigen voor u taxeren, denk hierbij aan Oldtimers, Youngtimers, Classic cars, hedendaagse voertuigen, vrachtwagens, special objects, motorfietsen en recreatie-voertuigen, zoals caravans, campers en boten.

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk bureau voor betrouwbare taxaties en schade-vaststellingen in de automotive branche. Daarnaast zijn wij landelijk inzetbaar en werken we volgens de conform gestelde normen door VRT en FEHAC. Hierdoor kunnen wij u professionaliteit en nauwkeurigheid garanderen. Naast schadevaststellingen en taxaties door een partijdeskundige kunt u ons ook inschakelen als contra expertise voor uw auto. Wij geven u een second opinion zodat u weet waar u aan toe bent!

Hoe gaan wij te werk?

Onze ervaren medewerkers helpen u graag door deze zorgen uit uw handen te nemen. Als eerst zal de partijdeskundige uw auto grondig inspecteren. Hierbij letten zij op elk klein detail, deze zijn namelijk erg belangrijk. Elk onderdeel kan namelijk voor een waardevermeerdering of waardevermindering van uw voertuig zorgen, het is dus van groot belang dat dit nauwkeurig gebeurd.

Na inspectie van uw voertuig stelt de partijdeskundige een taxatierapport op van uw auto. Deze kunt u nodig hebben voor diverse doeleinden. Dit rapport zorgt ervoor dat de waarde van uw voertuig duidelijk vast staat. Een rapport is echter wel een beperkte tijd geldig. Over het algemeen is dit 36 maanden, maar dit hangt ook af van de verzekeringsmaatschappij.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als partijdeskundige voor uw auto? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.