+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Partijdeskundige automotive

Bent u op zoek naar een partijdeskundige in de automotive branche? Nobel Expertise is een vakkundig en professioneel bedrijf die u bij de taxatie van uw voertuig van dienst kan zijn. Onze taxateurs beschikken over de juiste kennis en ervaring, zo weten zij precies waar ze op moeten letten. Elk klein detail is namelijk belangrijk!

Over ons

Partijdeskundige automotiveWij van Nobel Expertise zijn een onafhankelijk bureau voor betrouwbare taxaties en schade-vaststellingen door een partijdeskundige in de automotive branche. Daarnaast zijn wij landelijk inzetbaar en werken we volgens de conform gestelde normen door VRT en FEHAC. Na de taxatie ontvangt u een uitgebreid taxatierapport. Schade-vaststellingen voeren wij uit aan alle soorten voertuigen. Onze experts zijn snel ter plaatse en handelen uw schade professioneel af.

Schade-vaststellingen

Of het nu gaat om een kleine schade of een voertuig dat total loss verklaard is. De schade wordt vanaf opdracht tot de rapportage professioneel begeleid. In het geval van total loss stellen wij een gedegen dagwaardeonderzoek voor u op. De restwaarde wordt vastgesteld met behulp van stichting VBV. Dit zijn erkende opkopers met verstand van zaken. Daarnaast is het mogelijk om de schade op voorhand zonder reparatieopdracht te regelen. Bij een te repareren schade vindt de expertise bij voorkeur op de eerste dag van de reparatie plaats. Zo kan het reparatieproces op de juist manier begeleid worden door de partijdeskundige in de automotive branche.

Voertuigtaxaties

De partijdeskundige taxeert alle soorten voertuigen binnen de automotive branche. Van Youngtimer tot Oldtimer. Van personenauto tot vrachtwagen. Maar ook voor brommers, motors, caravans en campers kunt u ons bellen. Onze medewerkers zijn VRT gecertificeerd en de rapporten zijn FEHAC goedgekeurd. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring in het taxeren van bijzondere voertuigen, wij helpen u graag verder!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als partijdeskundige in de automotive branche? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.