+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Personenauto taxatie

de taxatiespecialist voor uw auto

Bent u op zoek naar een taxatiespecialist voor uw personenauto taxatie? Dan bent u bij Nobel Expertise aan het juiste adres! Onze professionele en vakkundige taxateurs kunnen op verschillende gebieden u van dienst zijn. Zo zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van uw personenauto om de huidige waarde te bepalen, maar ook van eventuele opgelopen schade. Na een nauwkeurig onderzoek ontvangt u van ons een uitgebreid taxatierapport.

Waarom personenauto taxatie?

Een taxatierapport laten opstellen heeft een aantal voordelen. Zo kan een goed taxatierapport erg nuttig zijn als u een WA-verzekering heeft voor uw personenauto. Als u dan buiten schuld betrokken raakt bij een ongeluk, wordt de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde in plaats van de dagwaarde berekend. Door het hebben van een geldig taxatierapport kan er nooit sprake zijn van een misverstand over de waarde van uw voertuig.

Daarnaast zijn er ook nog fiscale redenen voor taxatie. Een voorbeeld is als een ondernemer een zakelijke auto ook privé wil gebruiken. Daarnaast wordt er over auto’s van vijftien jaar en ouder geen bijtelling betaald over de nieuwprijs, maar over de waarde van het economisch verkeer. Deze wordt bepaald door het voertuig te laten taxeren.

Taxatie aanvragen

Wilt u een afspraak maken voor een taxatierapport van uw voertuig?
Laat dan uw gegevens achter in ons aanvraagformulier.

HET taxatieproces?

Nobel Expertise kan als taxatiespecialist voor uw personenauto een waarde vastleggen. Hierbij werken wij volgens de vastgestelde normen en eisen van het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC). Tijdens de taxatie van uw personenauto kijkt onze taxateur naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen.

Aan de hand van dit onderzoek wordt er een taxatierapport opgesteld. Hierin worden alle bevindingen van de taxateur op een rijtje gezet: elk detail is belangrijk om te bepalen wat uw personenauto nu echt waard is. Dit taxatierapport zorgt ervoor dat de waarde van uw bezit duidelijk vast staat. Over het algemeen zo’n rapport 36 maanden geldig, maar dit kan per verzekeringsmaatschappij afwijken.

Kortom: voor een complete en kwalitatieve taxatie van uw personenauto bent u bij Nobel Expertise aan het juiste adres! Wij staan u graag bij.

schade
tel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op