+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Schade expert exclusieve voertuigen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxatiebedrijf dat voor u klaar staat als uw schade expert exclusieve voertuigen? Hiervoor bent u bij Nobel Expertise aan het juiste adres! Nobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor betrouwbare taxaties en schade-vaststellingen in de automotive branche door heel Nederland, gespecialiseerd in onder andere oldtimers, youngtimers en andere klassieke en exclusieve voertuigen. Wij snappen de emotie en waarde achter deze voertuigen, waardoor wij er graag voor zorgen dat schade snel en professioneel wordt afgehandeld.

Schakel een schade expert exclusieve voertuigen in voor gespecialiseerde service

Deskundige motorvoertuigenHeeft een van uw geliefde oldtimers, youngtimers of klassiekers schade opgelopen? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk de schade laat taxeren door een expert. Zo bent u ervan verzekerd dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Schakel daarom Nobel Expertise in als uw schade expert exclusieve voertuigen in! Wij werken volgens de uniforme ClassicCarTaxaties.nl methodiek volgens de gestelde normen door het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC). Na de taxatie ontvangt u vanzelfsprekend een uitgebreid taxatierapport.

Bij een te repareren schade vindt de expertise bij voorkeur op de eerste dag van reparatie plaats, zodat het reparatieproces op de juiste manier kan worden begeleid. Is de schade gerepareerd zonder tussenkomst van een schade-expert, dan kan er eventueel een notacontrole worden uitgevoerd. Hierbij zullen de gegevens van de reparateur op juistheid doorlopen worden.

Wanneer we het voertuig total loss verklaren, stellen wij een gedegen dagwaardeonderzoek voor u op. De restwaarde wordt vastgesteld met behulp van de stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VBV), erkende opkopers met verstand van zaken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, met de betrouwbare begeleiding van Nobel Expertise gedurende het hele proces.

Nobel Expertise als uw schade expert exclusieve voertuigen?

Nobel Expertise is een geregistreerd en erkend taxatiebedrijf, waardoor wij u professionaliteit en nauwkeurigheid kunnen garanderen. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor exclusieve voertuigen kennen wij alle ins en outs van het taxeren op dit gebied. Neem contact met ons op, wij staan u graag bij!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als uw schade-expert voor exclusieve voertuigen? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.