+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Schade expertise

betrouwbare taxaties en schade-vaststellingen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxatiebedrijf dat voor u klaar staat voor al uw behoeften op het gebied van schade-expertise? Dan staan de ervaren taxateurs van Nobel Expertise graag voor u klaar. Nobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor betrouwbare taxaties en schade-vaststellingen in de automotive branche door heel Nederland. Of het nu gaat om uw geliefde oldtimer of uw trouwe brommer: wij zorgen ervoor dat schade snel en professioneel wordt afgehandeld. Wel zo fijn!

Taxatie aanvragen

Wilt u een afspraak maken voor een taxatierapport van uw voertuig?
Laat dan uw gegevens achter in ons aanvraagformulier.

Schade opgelopen?

Heeft een van uw voertuigen schade opgelopen? Dat is natuurlijk ontzettendĀ vervelend. Het is dan belangrijk dat u zo snel mogelijk de schade laat taxeren door een expert. Bij Nobel Expertise nemen wij al uw zorgen met onze schade-expertise graag uit handen. Wij werken volgens de uniforme ClassicCarTaxaties.nl methodiek volgens de gestelde normen door het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC). Na de taxatie ontvangt u vanzelfsprekend een uitgebreid taxatierapport. Schade-vaststellingen voeren wij uit aan alle soorten voertuigen.

Hoe groot de schade ook is, maakt voor ons niet uit: onze professionele schade-expertise is beschikbaar voor zowel blikschade of voertuigen die total loss zijn. Het is ook mogelijk de schade op voorhand te regelen zonder reparatieopdracht. Op de expertisedatum zal, in overleg met de schadehersteller, een berekening op basis van zichtbare schade worden opgesteld. Bij een te repareren schade vindt de expertise bij voorkeur op de eerste dag van reparatie plaats, zodat het reparatieproces op de juiste manier kan worden begeleid. Is de schade gerepareerd zonder tussenkomst van een schade-expert, dan kan er eventueel een notacontrole worden uitgevoerd. Hierbij zullen de gegevens van de reparateur op juistheid doorlopen worden.

Wanneer we het voertuig total loss verklaren, stellen wij een gedegen dagwaardeonderzoek voor u op. De restwaarde wordt vastgesteld met behulp van de stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VBV), erkende opkopers met verstand van zaken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, met de betrouwbare begeleiding van Nobel Expertise gedurende het hele proces.

schade
tel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op