+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Taxatiespecialist personenauto

Bent u op zoek naar een taxatiespecialist voor uw personenauto? Nobel Expertise is een professioneel en vakkundig taxateur. Wij kunnen op verschillende gebieden u van dienst zijn. Zo zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van personenauto maar ook van opgelopen schade. Na een nauwkeurig onderzoek, ontvangt u een uitgebreid taxatierapport. Tevens werken wij volgens de vastgestelde normen van VRT en FEHAC.

Taxatierapport van uw personenauto nodig?

Nobel Expertise kan als taxatiespecialist voor uw personenauto een waarde vastleggen. Hierbij wordt gekeken naar zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de conditie van de onderdelen en naar eventuele investeringen die de waarde nog verhogen.

Taxatiespecialist personenautoEr zijn verschillende fiscale redenen voor taxatie. Een voorbeeld is als een ondernemer een zakelijke auto ook privé wilt gebruiken. Daarnaast wordt er over auto’s van 15 jaar en ouder geen bijtelling betaald over de nieuwprijs maar over de waarde van het economisch verkeer. Deze wordt bepaald door het voertuig te laten taxeren.

Een taxatierapport is over het algemeen 36 maanden geldig. Dit kan echter wel verschillen per verzekeraar.

Waarom een taxatiespecialist voor uw personenauto?

Een taxatierapport kunt u voor diverse doeleinden nodig hebben. Zo kan een rapport erg nuttig zijn als u een WA-verzekering heeft voor uw personenauto. Als u dan buiten schuld betrokken raakt bij een ongeluk, wordt de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde in plaats van de dagwaarde berekend.

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als VRT taxateur voor de taxatie van uw personenauto? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.