+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Technische expertise

betrouwbare VASTSTELLING VAN technische mankementen

Werkt uw voertuig niet meer zoals behoren, maar kunt u zelf de oorzaak niet vaststellen? Schade hoeft natuurlijk niet per se te ontstaan na een ongeluk, al is het goed mogelijk dat er als gevolg van het ongeluk er ook ‘onzichtbare’ schade is ontstaan. Maar ook andere oorzaken kunnen ervoor zorgen dat er technische mankementen ontstaan aan uw voertuig. Schakel in dat geval Nobel Expertise in voor al uw wensen op het gebied van technische expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisatie in de automotive branche zijn wij een gerenommeerd bureau voor betrouwbare schadevaststellingen, zowel zichtbare schade als ‘onzichtbare’, technische schade.

Taxatie aanvragen

Wilt u een afspraak maken voor een taxatierapport van uw voertuig?
Laat dan uw gegevens achter in ons aanvraagformulier.

WAT HOUDT TECHNISCHE EXPERTISE PRECIES IN?

Technische expertise kan gewenst zijn wanneer uw voertuig schade heeft opgelopen, maar dat er onduidelijkheid bestaat over hoe deze schade precies is ontstaan. Wanneer u ervoor kiest om geen technische expertise aan te vragen, kan dit in uw nadeel werken. U kunt bijvoorbeeld onterecht als verantwoordelijke aangesteld kunnen worden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Daarom staan de taxateurs van Nobel Expertise u graag bij in het verrichten van een technisch onderzoek en de opstelling van een gedegen schaderapport.

Indien er sprake is van technische schade aan het voertuig of u heeft vermoedens van technische schade, komt een ervaren schade-expert bij u langs om de schade aan het voertuig te onderzoeken. Ook gaat de expert op zoek naar de oorzaak van de schade. Hierbij worden factoren zoals onderhoudshistorie, al gemaakte schade, slijtage door ouderdom en ‘doe-het-zelf’-schade meegenomen. Waar nodig worden bepaalde onderdelen gedemonteerd en goede detailfoto’s zullen worden gemaakt om de schade zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen. Ook de oorzaak van de technische schade en de gevolgschade worden bepaald, zodat u weet waar u aan toe bent.

Aan de hand van het gedetailleerde onderzoeks- en schaderapport wordt bepaald op welk bedrag u recht zou hebben. Kortom: neem het zekere voor het onzekere en schakel Nobel Expertise in voor betrouwbare technische expertise!

schade
tel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op