+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

VRT Taxateur vrachtwagen

Zoekt u een VRT taxateur voor de taxatie van uw vrachtwagen? Dan bent u bij  Nobel Expertise aan het juiste adres! Nobel Expertise is een erkend taxatiebedrijf door Stichting VRT. VRT staat voor Verenigd Register van Taxateurs. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij een professioneel en vakkundig bedrijf zijn. U kunt bij ons terecht voor schadetaxaties, maar ook voor taxatierapporten. Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van oldtimers, personenauto’s, campers, vrachtwagens, brommers, motoren en caravans. Kortom, voor al uw taxaties gaat u naar Nobel Expertise.

Stichting VRT

VRT Taxateur vrachtwagenSinds 1 januari 2000 is de beëdiging en titelbescherming van taxateurs vervallen. Om vakkundige taxateurs te kunnen onderscheiden is in 2004 Stichting VRT opgericht. De stichting is voor taxateurs die zich specifiek bezighouden met taxaties voor verzekeringen, successieaangifte, onderlinge verdeling en schade. Taxateurs kunnen zich inschrijven in het register. Alle inschrijvingen worden uiteraard vooraf getoetst op vastgestelde toelatingscriteria door een onafhankelijke commissie. Iedere twee jaar dienen de geregistreerde een minimaal aantal punten te behalen voor de permanente educatie. Alleen door aan deze eisen te voldoen, mag men als VRT taxateur voor vrachtwagen ingeschreven blijven.

Over ons

Nobel Expertise is een geregistreerd taxatiebedrijf bij Stichting VRT. Hierdoor kunnen wij u professionaliteit en nauwkeurigheid garanderen. Heeft u al een taxatie uit laten voeren maar bent u het er niet mee eens of heeft u er weinig vertrouwen in? Nobel Expertise is ook als contra expertise in te schakelen. Wij geven u een second opinion zodat u zeker kan zijn van de uitkomst!

Contactformulier:

    TelefonischE-mail

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid

    CONTACT

    Bent u geïnteresseerd in ons als VRT taxateur voor de taxatie van uw vrachtwagen? Dan helpen onze taxateurs u graag snel en vakkundig verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 16956105 of +31 6 33988818, te e-mailen naar info@nobelexpertise.nl of door ons contactformulier in te vullen.