+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

+31 6 16956105 info@nobelexpertise.nl
de Wherelanden 135, 1441 ZM Purmerend

Wagenpark taxatie

benieuwd naar wat uw wagens waard zijn?

Bent u de trotse eigenaar van een indrukwekkend wagenpark? Misschien bent u dan wel benieuwd naar wat uw wagens waard zijn, zodat u ook weet wat uw wagenpark waard is.  Op zoek naar een betrouwbaar taxatiebedrijf dat snel en professioneel voor u klaar staat voor uw wagenpark taxatie? Daar helpen de ervaren taxateurs van Nobel Expertise u graag mee! Nobel Expertise is een onafhankelijk bureau voor betrouwbare taxaties en schade-vaststellingen in de automotive branche door heel Nederland. Of het nu gaat om een wagenpark bestaande uit prachtige oldtimers of bedrijfsbussen: wij staan voor u klaar.

Taxatie aanvragen

Wilt u een afspraak maken voor een taxatierapport van uw voertuig?
Laat dan uw gegevens achter in ons aanvraagformulier.

Waarom wagenpark taxatie?

De aankoopwaarde van de voertuigen in uw wagenpark is na een aantal jaar niet meer gelijk aan de actuele waarde, zeker als de wagens intensief gebruikt worden. Ook bestaat er altijd de kans dat er iets met uw wagenpark gebeurt, waardoor een of meerdere voertuigen schade omlopen buiten uw schuld om. Als u een WA-verzekering heeft voor uw voertuigen, wordt de schade-uitkering op basis van de getaxeerde waarde van de bus in plaats van de dagwaarde berekend. Zo ontvangt u de schade-uitkering waar u recht op heeft.

Tijdens het taxeren van uw wagenpark werken volgens de vastgestelde normen en eisen van het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC). Onze taxateur gaat elk voertuig in uw wagenpark nauwkeurig onderzoeken op de conditie van de technische aspecten en eventuele investeringen die u heeft gemaakt aan de wagens. Daarnaast zijn zaken als merk, type, uitvoering en bouwjaar ook van belang.

In het taxatierapport worden alle bevindingen van de taxateur per wagen tot in het kleinste detail op papier gezet. Zo weet u altijd waar u aan toe bent met uw wagenpark! Hierdoor is er geen twijfel mogelijk over wat uw wagenpark precies waard is. De taxateurs van Nobel Expertise kennen het klappen van de zweep. Ervaren en goed opgeleide taxateurs weten precies waar ze op moeten letten tijdens uw wagenpark taxatie, want een klein gemist detail kan immers veel verschil maken!

schade
tel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op